El 15 de febrer tindrá joc a Elx la 2a Valencianada del Sud

Per a això hauran de combinar mitjans clàssics amb l’ús de les noves tecnologies (internet mòbil, xarxes socials, codis QR, Google Maps…) En altres paraules, els alumnes, dividit en grups de 4 persones, han de visitar llocs il·licitans ben representatius (monuments, horts, llocs de significat literari, edificis singulars lligats a fets històrics…) sobre els quals han de realitzar una tasca, que apareixen en unes fitxes que els marcaran la ruta a seguir, i caldrà que els geolocalitzen amb una etiqueta i amb la resposta a la tasca plantejada. En definitiva, han de demostrar que saben desplaçar-se per Elx i alhora descobrir-la en la seua dimensió històrica, cultural, social, econòmica, etc. L’activitat començarà a les 9.30 h al Centre Municipal de Congressos d’Elx des del qual els professors dels centres que hi participen faran un seguiment dels seus estudiants i les activitats que realitzen mitjançant aplicacions de localització. «Es podrà seguir la jornada a través de l’etiqueta #VLC_SUD17» Al sud és la segona vegada que es realitza sota l’organització d’El Tempir i amb el suport de l’Ajuntament d’Elx, la Universitat Miguel Hernández i la Xarxa 1entretants, i les col·laboracions d’EduTicTac i l’Equip LaceNet. El mateix dia 15 de febrer també tindrà lloc a les poblacions valencianes d’Alcoi, Camp de Morvedre, Castelló i València, i a les catalanes d’Igualada, Manresa i Tarragona. Relacionado

El 15 de febrer tindrà lloc la 2a Valencianada del Sud, en què alumnes de diversos centres han de saber geolocalitzar diversos punts d’interés o llocs importants de la ciutat d’Elx

- Escrito el 13 febrero, 2017, 3:52 pm
2 mins

Per a això hauran de combinar mitjans clàssics amb l’ús de les noves tecnologies (internet mòbil, xarxes socials, codis QR, Google Maps…)

En altres paraules, els alumnes, dividit en grups de 4 persones, han de visitar llocs il·licitans ben representatius (monuments, horts, llocs de significat literari, edificis singulars lligats a fets històrics…) sobre els quals han de realitzar una tasca, que apareixen en unes fitxes que els marcaran la ruta a seguir, i caldrà que els geolocalitzen amb una etiqueta i amb la resposta a la tasca plantejada.

En definitiva, han de demostrar que saben desplaçar-se per Elx i alhora descobrir-la en la seua dimensió històrica, cultural, social, econòmica, etc.

L’activitat començarà a les 9.30 h al Centre Municipal de Congressos d’Elx des del qual els professors dels centres que hi participen faran un seguiment dels seus estudiants i les activitats que realitzen mitjançant aplicacions de localització.

«Es podrà seguir la jornada a través de l’etiqueta #VLC_SUD17»

Al sud és la segona vegada que es realitza sota l’organització d’El Tempir i amb el suport de l’Ajuntament d’Elx, la Universitat Miguel Hernández i la Xarxa 1entretants, i les col·laboracions d’EduTicTac i l’Equip LaceNet. El mateix dia 15 de febrer també tindrà lloc a les poblacions valencianes d’Alcoi, Camp de Morvedre, Castelló i València, i a les catalanes d’Igualada, Manresa i Tarragona.

Los artículos firmados por redacción son aquellos remitidos por terceros para su publicación en el diario digital AQUÍenElche.com