Ja es pot visitar l’exposició “Caterina Albert-Víctor Català, itinerari vital, intel·lectual i literari” fins al 22 de febrer a Elx

El 2016 ha estat l’any en què s’han commemorat els 50 anys de la seua mort Caterina Albert i Paradís, coneguda pel seu nom de ploma Víctor Català, és una de les veus més representatives del modernisme. Va haver d’adoptar aquest pseudònim masculí per tal de formar part del panorama literari de l’època i desenvolupar la seua obra amb més llibertat. Solitud fou l’obra que la consagrà com a escriptora. Per aquestes raons, la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) ha promogut una exposició literària itinerant a fi de fer conéixer entre el públic la figura i l’obra literària de Caterina Albert. Enguany, El Tempir i la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració i suport de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, han unit esforços perquè l’alumnat conega l’itinerari vital, intel·lectual i literari d’aquesta gran escriptora. Horari i lloc de l’exposició Recomanada per a 2n cicle d’ESO i BAT, es podrà visitar a l’Espai Cultural Obert (Hall Est) de l’Aulari de l’edifici Altabix de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH), des del 3 al 22 de febrer. L’exposició té un horari de visita de 9 a 21 h (excepte divendres a la vesprada). L’entrada és gratuïta. Aquesta exposició, oberta a tot el públic en general, és especialment de gran interés per a l’alumnat i, per això, convidem els grups escolars a veure-la en horari de matí o de vesprada. Si els instituts hi están interessats, simplement cal que concerten la visita telefonant al 644 02 34 93 (demaneu per la nostra tècnica Beatriu Martí) o enviant un correu electrònic a infoeltempir@gmail.com Relacionado

- Escrito el 07 febrero, 2017, 7:58 pm
2 mins

El 2016 ha estat l’any en què s’han commemorat els 50 anys de la seua mort

Caterina Albert i Paradís, coneguda pel seu nom de ploma Víctor Català, és una de les veus més representatives del modernisme.

Va haver d’adoptar aquest pseudònim masculí per tal de formar part del panorama literari de l’època i desenvolupar la seua obra amb més llibertat. Solitud fou l’obra que la consagrà com a escriptora.

Per aquestes raons, la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) ha promogut una exposició literària itinerant a fi de fer conéixer entre el públic la figura i l’obra literària de Caterina Albert.

Enguany, El Tempir i la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració i suport de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, han unit esforços perquè l’alumnat conega l’itinerari vital, intel·lectual i literari d’aquesta gran escriptora.

Horari i lloc de l’exposició

Recomanada per a 2n cicle d’ESO i BAT, es podrà visitar a l’Espai Cultural Obert (Hall Est) de l’Aulari de l’edifici Altabix de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH), des del 3 al 22 de febrer.

L’exposició té un horari de visita de 9 a 21 h (excepte divendres a la vesprada). L’entrada és gratuïta.

Aquesta exposició, oberta a tot el públic en general, és especialment de gran interés per a l’alumnat i, per això, convidem els grups escolars a veure-la en horari de matí o de vesprada.

Si els instituts hi están interessats, simplement cal que concerten la visita telefonant al 644 02 34 93 (demaneu per la nostra tècnica Beatriu Martí) o enviant un correu electrònic a infoeltempir@gmail.com

Los artículos firmados por redacción son aquellos remitidos por terceros para su publicación en el diario digital AQUÍenElche.com