La UMH col·labora a la Súperfesta d’Acció Cultural del País Valencià

El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx col·labora a la Súperfesta d’Acció Cultural del País Valencià. L’activitat tindrà lloc demà dissabte, 29 d’abril, a partir de les 10:30 hores, als Jardins de Vivers de València. Es tracta d’una festa per les televisions valencianes en la que hi haurà concerts i tallers, que té l’objectiu d’expressar la demanda social en favor de la recuperació dels mitjans de comunicació en llengua pròpia, un objectiu al que la UMH ha donat sempre suport. Les entrades es poden adquirir en l’enllaç https://www.entradasatualcance.com/comprar/festa-concert-televisio-sense-fronteres/9615/34890/. Relacionado

- Escrito el 28 abril, 2017, 12:05 pm
58 secs

El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx col·labora a la Súperfesta d’Acció Cultural del País Valencià. L’activitat tindrà lloc demà dissabte, 29 d’abril, a partir de les 10:30 hores, als Jardins de Vivers de València.

Es tracta d’una festa per les televisions valencianes en la que hi haurà concerts i tallers, que té l’objectiu d’expressar la demanda social en favor de la recuperació dels mitjans de comunicació en llengua pròpia, un objectiu al que la UMH ha donat sempre suport.

Les entrades es poden adquirir en l’enllaç https://www.entradasatualcance.com/comprar/festa-concert-televisio-sense-fronteres/9615/34890/.

Los artículos firmados por redacción son aquellos remitidos por terceros para su publicación en el diario digital AQUÍenElche.com